Today.ua

Злату Огневич запідозрили у вагітності: співачка засвітила живіт

У Мережі активно ширяться чутки про те, що співачка Злата Огневич готується до народження первістка. Саме так вирішили шанувальники артистки, побачивши відео одного із нових виступів зірки.

Популярна українська співачка Злата Огневич хоч і брала участь у шоу "Холостячка", але вважає за краще зберігати в таємниці подробиці особистого життя. Тому невідомо, чи перебуває виконавиця в романтичних стосунках зараз. Але це не завадило шанувальникам відзначити округлий живіт артистки і зробити висновок, що вона вагітна.

На один зі своїх виступів Злата одягла облягаючий чорний комбінезон, який і підкреслив форми зірки. Фанати відразу звернули увагу на живіт і вирішили, що Огневич знаходиться на значному терміні вагітності, про що й пишуть у коментарях під роликом.

"Вагітна (8-12 тижнів)", "Чекає дитинку", "Слава богу, що вагітна, вже пора", "Тільки я дивлюся на її живіт?", "Вона як вагітна", - пишуть користувачі Мережі.

@zlatofan #zlataognevich #златаогнєвіч ♬ оригінальний звук - ZlatO_Fan ♥️

У той же час є й ті, хто вважає, що Злата не вагітна, а просто щільно поїла чи є інші причини того, що в неї трохи здутий живіт. Тож шанувальники просять не робити поспішних висновків.

Нагадаємо, раніше про щасливе поповнення у сім'ї розповів фанатам співак Віталій Козловський, який поділився подробицями появи первістка на світ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ