Today.ua

Аліна Гросу показала весільне відео: “Я знову зробила це“

28-річна Аліна Гросу повідомила радісну новину своїм шанувальникам. Виконавиця натякнула, що знову вийшла заміж, й поділилася романтичними кадрами в Мережі.

Досить довго у Мережі ходили чутки про те, що серце української співачки та актриси Аліни Гросу невільне. У деяких публікаціях зірки шанувальники побачили натяк на те, що вона знову вийшла заміж. І артистка вкотре підлила олії у вогонь, поділившись фото та відео, де вона у весільному образі.

"Я знову зробила це…", - написала Аліна у новій публікації та додала емоджі у вигляді серця.

Гросу опублікувала романтичне відео, зняте на березі моря. У ролику численні шанувальники побачили співачку в білій сукні, схожій на весільну. Вона стоїть на камінні поряд із чоловіком у чорному костюмі і ніжно обіймає його за шию. У сторіз Аліна також показала гарне фото.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Алина Гросу (@alina_grosu)

У коментарях фанати взялися вітати співачку з весіллям, намагаючись вгадати, за кого ж Гросу вийшла заміж. А інші висловили сумнів у тому, що зірка повідомляє саме про заміжжя. Вони вважають, що це просто оголошення про майбутню прем'єру кліпу.

"Вітаю! Невже це Роман?", "Щастя вам! Чекаю більше інформації та фото", "Кохання, злагоди, миру та достатку", "Вітаю! Цікаво, хто ваш коханий", "Напевно зняла новий класний кліп про кохання", - пишуть у Мережі.

Нагадаємо, раніше стало відомо про розлучення двох відомих українських акторів – Григорія Бакланова та Анастасії Цимбалару.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ