Today.ua

Алла Пугачова відреагувала на ракетний удар РФ по Кривому Рогу: “Душою з вами“

Алла Пугачова відреагувала на відео української колеги про ракетний удар по Кривому Рогу. Співачка написала коментар в Інстаграмі Наталії Могилевській.

12 березня 2024 року російські окупаційні війська завдали ракетного удару по двох житлових будинках у Кривому Розі. Внаслідок атаки постраждали десятки мирних громадян, а п'ятеро загинули.

Цього вечора у місті готувалася дати концерт відома співачка Наталія Могилевська. Вона зупинила виступ і вирушила на місце трагедії, щоби підтримати постраждалих. У своєму Інстаграм-акаунті артистка розповіла про те, що сталося.

"Гучні вибухи прямо зараз! Концерт не починаємо! Кривий Ріг, ми з тобою. PS Оновлена інформація. 19:02. Це був приліт у житлову багатоповерхівку. Наші співчуття всім постраждалим", - написала Наталія.

У коментарях під відео багато користувачів Мережі висловили думку щодо чергової атаки з боку РФ. Серед них була й російська співачка Алла Пугачова, яка після початку повномасштабного вторгнення виїхала з Росії разом із чоловіком та дітьми. Вона неодноразово засуджувала дії Кремля, а після трагедії у Кривому Розі поділилася своїми емоціями під публікацією колеги з України.

"Ой, Наталко! Душою з вами. Жах", - написала Примадонна в коментарі.

Нагадаємо, раніше Алла Пугачова у різкій формі відповіла на заяву путініста Стаса Михайлова про всіх російських артистів, які виїхали з країни-терористки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ