Today.ua

Alyona Alyona пожартувала над своїм падінням під час репетиції Євробачення

Співачка Alyona Alyona вирішила прокоментувати ситуацію з падінням на репетиції перед Євробаченням. Виконавиця з гумором зазначила, що не тільки з нею таке траплялося.

У шведському Мальме відбулася генеральна репетиція першого півфіналу конкурсу "Євробачення 2024". У ній брали участь і представниці України, які готуються виступити вже 7 травня. Але під час "прогону" номера співачка Alyona Alyona потрапила у неприємну ситуацію.

Виконуючи пісню і рухаючись сценою реп-виконавиця впала. На щастя, співачка не зазнала серйозних травм.

"Один зламаний ніготь, подряпане коліно та трохи порваний костюм - ще нічого не означає. Я встала і пішла зачитувати реп. Будь-яка українська жінка так і зробила б", - поділилася артистка.

Але її падіння стало приводом для жартів у Мережі. Інтернет-користувачі вигадали масу мемів. Сама Alyona Alyona теж вирішила пожартувати з ситуації. У своєму Інстаграм-акаунті вона опублікувала відео свого падіння та моменту, коли її колега Jerry Heil впала в оркестрову яму.

"Ще одна річ, яка нас поєднує", - написала виконавиця.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Альона (@alyona.alyona.official)

Шанувальники та колеги підтримали співачку, побажавши їм вдалого виступу на першому півфіналі "Євробачення". Деякі відзначили, що падіння Alyona Alyona може бути добрим знаком.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про підготовку Віктора Павлика до серйозної операції на серці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ