Today.ua

Антитренди літа 2024 року: стилісти назвали купальники, які давно вийшли з моди

З наближенням літа питання вибору купальника стає дедалі актуальнішим. Тому стилісти вирішили дати кілька важливих порад для жінок, які хочуть виглядати чудово на пляжі або під час відпочинку біля басейну. Вони розповіли, які моделі вийшли з моди.

З чорною обробкою

Протягом кількох років були модними яскраві купальники з чорною обробкою, завдяки якій вони виглядали як намальовані. Подібні пляжні вбрання носили дівчата та жінки у різних куточках світу, але у 2024 році вони стали справжнім антитрендом. Стилісти пропонують замінити їх моделями пастельних відтінків без додаткових деталей.

З написами

На пляжах часто можна побачити жінок у купальниках, на яких написані назви брендів, кумедні вирази чи інші слова. Насправді, 2024 року варто відмовитися від такого пляжного костюма. Зараз у моді лаконічність та стриманість, тому моделі купальників, які більше схожі на рекламні банери, краще не носити.

З рюшами

Романтичні рюші справді стали справжнім хітом нового сезону, але це поширюється на купальники. Стилісти пропонують модницям відмовитися від моделей з різними рюшами, баскою та воланами на користь простих купальників, які вигідно підкреслять фігуру та не створюватимуть додатковий об`єм за рахунок прикрас.

З реалістичними принтами

Свого часу модними були купальники з реалістичними або навіть 3D-принтами, що зображують велике листя, пальми чи квіти. У 2024 році таке пляжне вбрання буде виглядати дешево і немодно, тому краще зупинити вибір на однотонному варіанті або з гарним і акуратним орнаментом.

Нагадаємо також, які купальники будуть модними влітку 2024 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ