Today.ua

Антитрендові зачіски: які стрижки та фарбування зіпсують будь-який образ

Навіть найстильніший і наймодніший образ може зіпсувати невдала зачіска. І мова не про укладання, а про колір волосся і стрижку, які надають віку або спотворюють риси обличчя жінки. Стилісти в галузі перукарського мистецтва розповіли, які зачіски краще не робити у 2024 році.

Контрастне фарбування

У свій час було модно фарбувати волосся в контрастні кольори. Наприклад, світлі локони з темними пасмами чи половина голови одного кольору, а друга – іншого. У 2024 році таке фарбування не є актуальним. Зараз у моді природніші і м'які переходи, які ледь помітні на окремих пасмах. Так зачіска виглядатиме більш вишукано.

Занадто короткий і прямий чубчик

Нещодавно знаменитості повернули у тренди ультракороткий чубок, модний у 90-ті роки. Але навесні 2024 року він знову став антитрендом. Стилісти впевнені, що такий варіант може додати кілька років модниці, тому краще зробити актуальніший чубок. До речі, прямий і густий чубчик також потрапив до списку тих, що вийшли з моди.

Складні коси

Волосся, заплетене в хитромудрі коси, виглядає вражаюче, але в 2024 році воно серед антитрендів. Зараз в моді природність і легкість, тому таке складне укладання пішло в минуле, поступившись місцем більш простим і невимушеним зачіскам з кісками.

Екстравагантні відтінки

Яскраві неприродні кольори волосся періодично повертаються до трендів. Але у 2024 році краще звернути увагу на натуральні відтінки. Якщо ж хочеться зробити волосся яскравішим, то можна вибрати колір бургунді або ковбойську мідь.

Вибриті скроні

Така зухвала стрижка була дуже актуальною досить довго і дуже давно. Але у 2024 році вона повністю пішла у минуле. Багато стилістів вважають, що така зачіска "спотворює" образ жінки і не робить його кращим.

Маллет

Ця стрижка, в якій поєднується коротке волосся на верхній частині голови і довге на задній, також стала антитрендом. Сучасні тенденції надають перевагу більш гармонійним зачіскам, які можна легко адаптувати до різних образів. Наприклад, багато видів боба, каскад чи каре.

Пропонуємо також дізнатися про модну стрижку цієї весни під назвою "олівець".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ