Today.ua

Ароматний квасоляний суп на м'ясному бульйоні: рецепт ситної страви на обід

Ситний квасоляний суп на м'ясному бульйоні - це чудова страва на обід в холодну пору року. Такий супчик і зігріє, і наситить. Попередньо квасолю для супу потрібно замочити на 12 годин. М'ясо для бульйону можна брати як свинину, так і яловичину. Приступимо до приготування.

Квасоляний суп на м'ясному бульйоні

Інгредієнти (на 1,5-2 л води):

Свинину наріжте середніми кубиками, картоплю і цибулю теж подрібніть на кубики, натріть моркву на дрібній тертці, а часник пропустіть через прес.

Розігрійте сковороду та обсмажте цибулю, моркву та часник протягом 5 хвилин.

Квасолю та свинину викладіть у каструлю, залийте водою та варіть 30-40 хвилин. Потім додайте картоплю і проваріть суп ще 10-15 хвилин. Для супу можна брати і консервовану квасолю. Перед тим, як класти її в суп, злийте зайву рідину.

Додайте в суп овочеву засмажку і через 10 хвилин страва буде готова.

Перед подачею у квасоляний суп можна додати дрібно нарізану зелень. За бажання в суп можна додати ложку сметани (вже в тарілці).

Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати вершковий суп із фрикадельками та сиром.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ