Today.ua

Артем Пивоваров наніс травму шанувальниці під час концерту

Співак Артем Пивоваров потрапив у неприємну ситуацію під час одного зі своїх концертів. Внаслідок необережних дій артиста травму отримала одна з шанувальниць, яка прийшла на виступ улюбленого виконавця.

Популярний український співак Артем Пивоваров продовжує гастролювати українськими містами з концертами. І на нещодавньому виступі у Києві з ним стався неприємний конфуз.

Під час шоу хтось із глядачів попросив виконавця кинути йому барабанну паличку, що Артем і зробив. Ось тільки потрапив він в обличчя однієї з шанувальниць, яка на той момент пересувалась по залі у пошуках своєї сестри.

"Я пробиралася до сестри і мені щось прилетіло в ніс дуже сильно", - поділилася вона під час зустрічі зі співаком після концерту, хоча і не уточнила, наскільки серйозною виявилася травма.

Пивоваров перепросив перед фанаткою і попросив не ображатися на нього, оскільки він влучив у неї барабанною паличкою не спеціально. У відповідь дівчина сказала, що "воно того варте" і що їй дуже сподобався виступ Артема. Тому вона зробила фото із кумиром і сказала, що він може не вибачатися за такий інцидент.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Артем Пивоваров / Pivovarov (@pivovarovmusic)

У той же час шанувальники Пивоварова в Інстаграм пишуть, що виконавцю потрібно було подарувати дівчині квиток на новий концерт, а інші жартують, що вона і цей точно запам'ятає на все життя.

Нагадаємо, що на одному з недавніх концертів співачки Анастасії Приходько також сталася неприємна ситуація. Прямо під час виступу у концертній залі пролунав вибух. На щастя, ніхто не постраждав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ