Today.ua

Астролог передбачив складний для України місяць і день: “Нам буде досить важко“

Український астролог поділився новим прогнозом щодо війни в Україні. Він вважає, що незабаром росіяни робитимуть все, щоб захопити нові міста. І навіть назвав точну дату.

Астролог Володимир Бадіян заявив, що у травні 2024 року, а особливо 9 числа, на українців чекають складності. За його словами, саме у цей період погіршиться ситуація на фронті, оскільки російські загарбники намагатимуться окупувати нові українські міста за наказом глави Кремля.

Астролог спрогнозував, що найскладніша ситуація буде у районі Часового Яру. Володимир впевнений, що окупанти продовжать активно обстрілювати й інші міста і, зокрема, критичну інфраструктуру і масштабувати свої дії настільки, наскільки вони можуть. Тому 9 число буде досить складним для українців.

"Нам буде досить важко 9 травня, якщо чесно. Тому що накази Путіна справді є. Але я думаю, що і Часів Яр, і інші в небезпеці. До 9 травня вони захочуть максимально щось захопити або зробити щось, щоб результати якісь були. І це буде для нас важкий період", - сказав Бадіян.

Щодо можливості застосування Росією ядерної зброї, то астролог не бачить такого розвитку подій. Він вважає, що росіяни максимум можуть провести якісь навчання, щоб показати світові, що вони можуть це зробити. Але не більше.

Раніше інший український мольфар розповів про можливі обстріли з боку РФ, Макс Гордєєв назвав українські міста, які особливо активно обстрілюватимуть окупанти найближчим часом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ