Today.ua

Астролог розповів, коли і за яких обставин закінчиться війна: “Перемога буде“

Безглузда та жорстока війна, яку Росія розв'язала проти України, триває вже третій рік. Один з відомих астрологів стверджує, що вона закінчиться перемогою українців. Але є одна умова.

Астролог Влад Росс поділився новим прогнозом на тему війни. Експерт зазначив, що Україна зможе перемогти Росію. Однак це залежить і від президентських виборів у США.

За словами астролога, ситуація в Україні буде напружена до квітня. Але потім українські захисники отримають обіцяну Заходом військову допомогу, що допоможе їм не лише протистояти російським окупантам, а й завершити війну.

І Росс вважає, що станеться це вже у 2025 році. Але лише в тому випадку, якщо американці не оберуть своїм новим президентом Дональда Трампа.

"Головне, нам вистояти цього року. Перемога буде наступного, 2025 року, якщо Трампа не допустять. Зірки схиляються до того, що він матиме програш у якомусь важливому суді", - додав експерт.

Водночас Влад Росс попередив, що вже у літні місяці росіяни захочуть знову піти на Київ. Тому в липні та серпні, які астролог називає найнебезпечнішим періодом, Україні може бути важко.

Нагадаємо, що раніше Влад Росс назвав два українські міста, які захоче окупувати Росія найближчим часом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ