Today.ua

Без макіяжу та у скромному вбранні: 56-річна Памела Андерсон з'явилася на червоній доріжці

56-річна Памела Андерсон з'явилася на червоній доріжці церемонії British Fashion Awards. Зірка знову привернула увагу своїм зовнішнім виглядом, приїхавши на світський захід у простому вбранні та практично без косметики.

Знаменита американська фотомодель та актриса Памела Андерсон довгий час вважалася однією з найсексуальніших жінок у світі. У гонитві за красою та популярністю зірка "Playboy" неодноразово зверталася до пластичних хірургів, щоб удосконалити свою зовнішність. Але зараз вона сміливо виходить в світ навіть без косметики та укладання.

Так, перед відвідинами церемонії вручення премії British Fashion Awards у Лондоні, якою, до речі, нагороджують стилістів, моделей та дизайнерів, Памела не стала витрачати багато часу на макіяж. Вона просто підвела брови та нанесла світло-рожеву помаду з легким блиском. Волосся вона поклала у простий "хвіст", а не стала робити складну зачіску.

Наряд Андерсон також відрізнявся свіжістю та простотою. Вона обрала стильний білий костюм, пошитий на замовлення Вікторією Бекхем. Він складався з широких штанів, топа з невеликим вирізом у верхній частині та об'ємного піджака.

Це не вперше, коли одна з найпопулярніших блондинок у світі постала перед камерою без макіяжу. Багато хто вважає, що такими появами на публіці модель просто хоче висловити сміливість, а сама Памела каже, що в такі моменти почувається вільною.

А раніше фотографіями без макіяжу поділилася Тіна Кароль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ