Today.ua

Більше ніяких колготок під джинсами: модний лайфхак для мерзлячок

Багато хто з нас, не знаючи, як по-іншому утеплитися, мають про запас пару старих або навіть рваних колготок, які одягають під джинси. Але не всім цей варіант підходить. Стилісти розсекретили п'ять предметів одягу, якими можна замінити колготки.

Нерідко одягнені під джинси колготки не тільки передавлюють у зоні талії та скочуються вниз, але й викликають подразнення та свербіж, особливо якщо є алергія на поліестер. Але є вихід, як залишатися у теплі, але при цьому відмовитись від колготок.

Чим замінити колготки під джинсами взимку?

Термобілизна. Тонкі утеплені легінси, які щільно облягають ногу, мають м'який еластичний пояс на талії, який чудово тримається, але не передавлює, стане чудовим рішенням. Їх можна підчепити як під джинси-скінні, так і під ширші моделі.

Гольфи та гетри з вовни чи кашеміру – чудовий варіант на зиму, якщо ви працюєте в офісі. Одягнувши під джинси гетри чи гольфи, а зверху довгий пуховик, точно не замерзнути по дорозі, а на роботі не буде дискомфорту через колготки.

Джинси з начосом практично не відрізнити від класичної моделі, ось тільки вони не пропускають холодний вітер і мають "підшерстя". Такий варіант підійде для прогулянок на вулиці та активного відпочинку.

Вовняні штани. Це можуть бути як класичні моделі, так і трендові трикотажні штани, наприклад, з кашеміру. З пуховиками, наприклад, чудово виглядають вовняні костюми, які можна доповнити грубими черевиками чи уггами.

Шкіряні штани з натурального матеріалу (а не штучного) чудовий вибір на зиму, оскільки вони зігріють, і при цьому мають функцію пропускати повітря.

Нагадаємо, названо ідеальний зимовий аксесуар для мерзлячок, який замінить шапку та шарф.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ