Today.ua

Борщ із рибою замість м'яса: улюблена страва, що швидко готується і блискавично з'їдається

Борщ – це смачна українська класика, яку недарма вважають частиною культурного спадку народу. Є безліч варіантів його приготування, але інгредієнти цієї страви зазвичай залишаються незмінними: томатна паста, овочі, м'ясо. Втім, останній компонент можна спробувати замінити рибою. Борщ із рибою готується дуже швидко і не розчарує навіть дуже вибагливого гурмана.

Борщ із рибою можна встигнути зварити вранці перед роботою. А на обід ваші домашні матимуть смачну свіжу страву. Втім, є небезпека, що обіду він може не дочекатись. Ваші домочадці з'їдять його ще на сніданок.  

Найдовший процес у приготуванні цієї страви – варіння буряка. Втім, його можна відварити і покласти в холодильник ще ізвечора. Усе решта готується блискавично.

Інгредієнти:

Рецепт приготування борщу з рибою

Борщ із рибою, як і будь-який інший борщ, "любить" настоятися хоча би 15-20 хвилин перед вживання. Та якщо ваші домашні дедалі частіше нервово зазирають на кухню, не варто випробовувати їхнє терпіння. Розливайте борщ по тарілках і дегустуйте.

Нагадаємо, стало відомо, що можна посадити на грядці після картоплі та помідорів, аби отримати гарний врожай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ