Борщ вийде ідеальним, якщо не допустити три основні помилки

Автор: Лобанова Єлизавета

Борщ готує кожна господиня по-своєму, але якщо не знати простих секретів, тоді страва не вийде ідеальною. Найголовніше в приготуванні борщу - зварити правильний бульйон і правильно підготувати овочі. Як саме це зробити, розповіли експерти.

Борщ вийде ідеальним, якщо не допустити три основні помилки - today.ua

Як би ви не хотіли, але без наваристого і ароматного бульйону ваш борщ не вийде смачним. Коли варите м'ясо, додайте в каструлю лавровий лист, запашний перець горошком і ріпчасту цибулю. Готовий бульйон обов'язково потрібно процідити, а м'ясо відокремити від кісток, нарізати і відправити назад в проціджений бульйон.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Багато господинь припускаються помилок в підготовці буряка. Щоб борщ вийшов смачніше, овоч необхідно варити окремо від м'яса чи попередньо тушкувати тертий буряк на сковороді. Ще один важливий нюанс! Щоб буряк не втратив свій насичений колір, полийте його під час приготування лимонним соком. Борщ вийде ідеальним, якщо не допустити три основні помилки Смак вашого борщу буде залежати і від того, в якій послідовності ви закладатимете овочі в каструлю. Наприклад, капуста вариться набагато швидше, ніж картопля. Часник ні в якому разі не можна класти в киплячий борщ, інакше він додасть гіркоти страві. Овочеву зажарку не варто доводити до золотистого кольору. Тушкуйтеовочі до тих пір, поки цибуля стане прозорою, і кидайте все інгредієнти в каструлю.

Раніше відомий одеський ресторатор Сава Лібкін поділився своїм сімейним рецептом червоного борщу на основі домашнього томатного пюре.

Популярні зараз

Зеленський пояснив, чому мобілізація стосуватиметься насамперед молодих чоловіків

Стрижка піксі-боб – один із найкращих варіантів для тонкого волосся: фото модної зачіски

Kia показала електричну версію кросовера Sportage із запасом ходу 720 км

Кейт Міддлтон показала рідкісне фото молодшого сина у день його народження