Today.ua

Бред Пітт відреагував на різкі заяви прийомного сина, який назвав його “підлою людиною“

Голлівудський актор Бред Пітт отримав досить невтішний відгук від одного зі своїх прийомних дітей. Як відреагував на образу з боку сина зірковий батько?

Нещодавно закордонні ЗМІ опублікували пост Пакса Тьєна, який є прийомним сином Анджеліни Джолі та Бреда Пітта. У своєму Інстаграм молодий чоловік ще у 2020 році вирішив незвичайно привітати актора з Днем батька. Хлопець, якому на той момент було 16 років, заявив, що зірка фільму "Бійцівський клуб" перетворила його життя на пекло.

"З Днем батька цього мерзотника світового класу! Ти знову і знову доводиш, що ти жахлива і підла людина. У тебе немає жодної поваги чи співчуття до твоїх чотирьох молодших дітей, які тремтять від страху в твоїй присутності. Ти ніколи не зрозумієш, яку шкоду ти завдав моїй сім'ї, бо ти не здатний це зробити", - написав Пакс.

За словами джерела, таке повідомлення дуже засмутило Бреда Пітта. Сам він вирішив не коментувати публічно заяву сина. Але близькі друзі актора спростували слова Пакса і заявили, що зірковий батько вважає їх "ганебним наклепом".

Інсайдери стверджують, що Бред дуже любить і поважає своїх дітей, тому його пригнічує той факт, що його намагаються вплутати у такі плітки.

"Прикро бачити, як Бреда зображують як "негідника", це далеко від правди… Він вирішив зберігати гідне мовчання, і це багато про що говорить", - додало джерело.

А раніше ми писали, як Тіна Кароль привітала сина з днем народження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ