Today.ua

Чому чоловік не дарує коханій жінці подарунки: психологи назвали п'ять причин

Усі жінки хочуть отримувати подарунки від коханого чоловіка. Це необов'язково коштовності чи норкова шуба, іноді простої шоколадки чи приємної дрібниці достатньо. Але деякі чоловіки всіляко ігнорують цей момент романтичних стосунків. Психологи назвали п'ять основних причин цього і дали поради представницям прекрасної статі.

Нерозуміння

За словами психологів, деякі чоловіки не до кінця розуміють, наскільки важливо жінкам отримувати подарунки. Їх вони не вважають пріоритетом у відносинах. Тому дамам краще пояснити своєму партнерові, як їй хотілося б, щоб він хоч іноді робив їй сюрпризи.

Вибір

Часто чоловіки постають перед труднощами вибору. Вони не можуть вирішити, що саме може сподобатися їхній коханій жінці, тому уникають покупки подарунка самостійно і перекладають цей момент на даму. "Купи собі щось", - цю фразу нерідко можна почути від чоловіків. Тому жінкам варто відкрито говорити партнеру про те, щоб вони хотіли від нього отримати.

Вираз почуттів

Для жінок подарунки – це один із способів висловити свої почуття до людини. А ось чоловіки вважають, що є безліч інших методів це показати. І вони вважають за краще демонструвати прихильність через турботу, підтримку або проводячи час разом.

Відсутність зворотного зв'язку

Багато чоловіків перестають дарувати подарунки жінці, яка не цінує презенти та не показує позитивних емоцій. Та й кому сподобається, коли людина практично не реагує на подарунок або взагалі висловлює невдоволення, що отримала не те, чого хотіла.

Фінанси

Звичайно, це найбанальніша причина, через яку чоловік не робить подарунків жінці. Він може почуватися ніяково через те, що не може купити дорогий презент, тому воліє і зовсім нічого не дарувати. Жінці краще натякнути своєму коханому, що подарунок це не про вартість, а про увагу.

Нагадаємо, раніше психологи назвали речі, які жінка робить тільки з дійсно коханим чоловіком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ