Today.ua

Чому не можна пити чай з ложкою у чашці: названі неприємні наслідки

Якщо ви подумали про те, що ложкою, що стирчить із чашки, можна виколоти око, то це цілком реально, але ми говоримо зовсім не про це. Існують повір'я, згідно з якими вживання чаю з ложкою в кухлі може призвести до сумних наслідків.

Варто також відзначити, що така манера пити чай є проявом невихованості - згідно з етикетом, помішавши чай (і не ударяючи ложкою по стінках чашки, створюючи шум), ложку потрібно прибрати на блюдце. Але, крім цього, також є кілька народних повір'їв, які говорять про те, що такою звичкою можна залучити в своє життя лихо.

Згідно з прикметами, якщо пити чай з ложкою у чашці у людини будуть фінансові проблеми і вона ніколи не зможе заробити на гарне безбідне життя.

Особливо небезпечно пити таким чином чай незаміжнім дівчатам, оскільки є ризик, що вони ніколи не вийдуть заміж, а ще гірше – шлюб буде нещасливим.

Для пар така манера пити чай може призвести до сварок, а в майбутньому навіть розставання (напевно, тому що вони лаятимуться через ложку).

З процесом пиття чаю пов'язано чимало прикмет. Наприклад, якщо облитися чаєм, це означає, що людина дізнається хороші новини і в нього все вдало складеться з роботою. А от якщо пролити напій на стіл чи на підлогу – то будуть проблеми.

Вважається, що не можна розбавляти чай холодною водою, оскільки це призведе до сварок із близькими та рідними.

Нагадаємо, стало відомо, який зелений чай є небезпечним для здоров'я.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ