Today.ua

Даша Астаф'єва повністю посивіла під час війни: “Фарбуюсь раз на тиждень“

Співачка Даша Астаф'єва розповіла, як змінилася її зовнішність за час війни. Співачка заявила, що її волосся повністю посивіло.

Українська співачка та модель Даша Астаф'єва дала чесне інтерв'ю, в якому розповіла про свої емоції у перші дні війни, про ставлення до чоловіків, які виїжджають з країни в такий складний час, про своє кулінарне шоу та сприйняття свого віку. Знаменитість також зізналася, що її волосся стало повністю сивим.

За словами співачки, ще у 16-річному віці у неї почали з'являтися перші сиві волоски. Астаф'єва стверджує, що успадкувала ранню сивину від батька. Але до початку війни вона мала лише кілька білих пасм. А зараз 38-річній красуні доводиться один раз на тиждень відвідувати парикмахера, щоб зафарбувати сиве волосся.

"Я просто фарбуюся у свій колір, але у мене вже повністю сива голова. І фарбуюся я раз на тиждень. З війною повністю стала сива", - поділилася Даша.

Проте співачка повністю задоволена своїм зовнішнім виглядом. Для цього вона щодня робить все, щоб виглядати добре. І не завжди це відвідування салонів, часто Астаф'єва займається доглядом за собою в домашніх умовах.

А раніше ми писали про нове інтерв'ю американської актриси Шеннен Догерті, яка чесно розповіла про боротьбу із серйозним захворюванням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ