Today.ua

Даша Квіткова показала наймодніший верхній одяг зими 2024 року

Даша Квіткова поділилася з шанувальниками новими фото, показавши розкішний букет. На камеру модель позувала у наймоднішому верхньому одязі зимового сезону 2023-2024 року.

Популярна блогерка Даша Квіткова активно ділиться зі своєю аудиторією цікавим контентом. Дівчина розповідає про участь у стильних зйомках, про підбір красивих та модних образів та прості повсякденні радощі. Ось і в одній із нових публікацій переможниця дев'ятого сезону шоу "Холостяк" похвалилась новими фото.

На знімках шанувальники побачили модель, що стоїть під падаючим снігом з величезним різдвяним букетом у руках. На ній були одягнені чорні штани, що облягають, і сірий светр оверсайз. Повсякденний образ Даша доповнила чоботями з гострим носком та на підборах, а також розкішним трендовим пальто-дублянкою пісочного кольору.

Варто зазначити, що такий верхній одяг хоч і не найпрактичніший, зате виглядає він неймовірно ефектно. Така максі дублянка зігріє в холодні зимові дні і підійде для завершення ділового та повсякденного вбрання. Вона виглядає дуже презентабельно та стильно.

Наряд Даші оцінили її шанувальники. Вони поцікавилися, де можна придбати таку ж шикарну дублянку, як на ній. А також вкотре відзначили почуття смаку блогера.

А раніше ми писали, що Даша Квіткова показала, як створити стильний багатошаровий образ на кожен день.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ