Today.ua

Даша Квіткова показала, як стильно носити трендові чоботи 2023 року, які спотворюють фігуру

Даша Квіткова вийшла у світ у найтрендовіших чоботях 2023 року, які підійдуть не кожній дівчині. Українська блогерка показала, як стильно стилізувати цю модель, щоб не виглядати смішно.

В особистому обліковому записі в Інстаграм екс-дружина "Холостяка-9" Нікіти Добриніна опублікувала серію фото та відео, зняті на вулицях Києва. Після участі у романтичному реаліті-шоу та перемозі у програмі Даша здобула велику армію шанувальників, а після розлучення з ведучим стала улюбленицею публіки ще більше.

Зараз дівчина веде свій мікроблог, де публікує історію свого феєричного схуднення після пологів, а також постить фото та відео з численних фотосесій та свої модні луки, вже встигнувши стати модним інфлюєнсером у нашій країні.

Цього разу Квіткова вийшла у світ у вбранні, що повністю складається з трендових осінніх речей 2023 року. Її вибір упав на міні-спідницю з кишенями, футболку, ультрамодну шкіряну куртку-косуху та одну з найпопулярніших моделей чобіт з широкою халявою. Взуття зірка поєднала із високими білими гольфами. Волосся Даша прибрала у гладеньку зачіску та одягла модні аксесуари.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Daria Kvitkova ?? (@kvittkova)

Ця модель взуття увійшла до топ-самих трендових чобіт осені-зими 2023-2024. Однак, варто враховувати, що вона підійде не всім. Справа в тому, що немає акценту на найтоншій частині ноги – щиколотці, що може серйозно зіпсувати пропорції фігури. Краще від таких чобіт відмовитися невисоким та пишнотілим дівчатам.

А ось передплатники, які не стежать за модою, посміялися з вибору чобіт переможниці шоу "Холостяка", та зазначили, що блогерка зациклилася на собі та на одязі.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Daria Kvitkova ?? (@kvittkova)

"Люди, вас у цьому житті цікавить щось, крім шмоток. простігосподи", "Чоботи жахливі", "Все було б добре, якби так не помішалась на собі", "Які жахливі чоботи та куртка", "Що за оксамитові тяги? Реально розсмішили", - пишуть у коментарях користувачі.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон показала, як стильно носити трендовий піджак 2023 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ