Today.ua

Десерт “Павлова“: рецепт повітряного тістечка з вершковим кремом

Тістечко "Павлова" - це чудовий десерт із безе зі свіжими фруктами або ягодами та вершковим кремом. Його можна зустріти в меню кафе та ресторанів у різних країнах, а можна приготувати і на домашній кухні.

Пропонуємо вам спробувати зробити ніжний та повітряний десерт "Павлова". А ми поділимося його рецептом.

Як приготувати десерт "Павлова?

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Відокремте білки від жовтків і перелийте їх у чистий і сухий посуд.
  2. Холодні білки слід збити міксером, поступово додаючи цукрову пудру, до стану пишної та густої піни.
  3. Після цього потрібно додати кукурудзяний крохмаль і лимонний сік.
  4. Продовжуйте збивати масу ще 2-3 хвилини до появи стійких піків.
  5. Перекладіть отриманий крем у кулінарний мішок і викладайте його на застелене пергаментом деко, формуючи невеликі кошики.
  6. Поставте деко у нагріту до 130 градусів духовку і випікайте 10 хвилин.
  7. Після цього потрібно зменшити температуру до 90 градусів і запікати 30-40 хвилин.
  8. Потім слід відкрити духовку і дати кошикам з безе охолонути, не виймаючи їх.
  9. У цей час можна приготувати крем. Для цього потрібно збити вершки, поступово додаючи в них цукрову пудру, до щільних піків.
  10. Перекладіть крем у кондитерський мішок і наповніть ним кошики з меренги.
  11. Прикрасьте десерт ягодами та листочками м'яти.

Смачного!

А раніше ми ділилися рецептом простого та яскравого десерту "Бите скло".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ