Today.ua

Дмитро Ступка вперше за довгий час показав 7-річну доньку

Актор Дмитро Ступка поділився новим фото доньки у важливий для неї день. Зірковий батько показав, як підросла Богдана, та привітав її одразу з двома святами.

Український актор Дмитро Ступка не часто говорить про доньку в соціальних мережах. Тому в його акаунті в Інстаграм рідко можна зустріти зворушливі фотографії з нею. Але у важливий для його єдиної доньки день представник відомої акторської династії показав нове фото із Богданою.

Він нагадав, що 25 квітня дівчинка відзначає сьомий день народження, із чим і привітав її тато. Крім того, в цю дату святкують і День дочки, тому Дмитро відзначив цей "приємний збіг" у підписі до знімку.

"Тобі сьогодні 7 років! А ще й в день доньки... Який приємний збіг. Люблю тебе безмежно моя квіточка маленька", - написав в Інстаграм-сторіз знаменитий батько.

На знімку шанувальники актора спромоглися побачити, як підросла Богдана. На фото дівчинка обіймає батька і, посміхаючись, дивиться прямо в камеру.

Нагадаємо, що Дмитро Ступка був одружений з телеведучою Поліною Логуновою, яка й народила йому доньку. Наразі актор живе у США і готується до весілля зі співачкою Юлією Барабановою.

Раніше рідкісним фото молодшого сина поділилася у Мережі й майбутня королева Великобританії Кейт Міддлтон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ