Today.ua

До чи після: Наталія Могилевська показала фанатам, як виглядає без косметики

48-річна Наталія Могилевська вирішила показати шанувальникам, як вона виглядає без макіяжу та професійного укладання. Співачка здивувала фанатів натуральним зовнішнім виглядом.

Знаменита українська співачка та авторка пісень Наталія Могилевська завжди з'являється на публіці при повному параді. Тому нове відео, яким поділилася виконавиця хіта "Полюби меня такой", привернула увагу її шанувальників.

У своєму Інстаграмі Народна артистка України показала невеликий ролик, знятий разом з візажистом. На перших кадрах Наталя постала в яскравій худі з принтом, без косметики і з розпущеним волоссям. А вже наприкінці відео можна побачити співачку зі стильним укладанням та красивим макіяжем, який зробив їй майстер.

"До чи після? Пишіть коментарі, як подобається більше?", - звернулася до аудиторії знаменитість.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Наталія Могилевська (@nataliya_mogilevskaya)

Звісно, шанувальники одразу відгукнулися на прохання Могилевської. У коментарях вони оцінили роботу візажиста, похваливши його старання, а також зауважили, що Наталя розкішно виглядає і без косметики, і вже з макіяжем.

"І до, і після. Ви дуже красива жінка", "Ви завжди красива і щира. Але ефект просто вау. Дуже личить", "Мені подобається натуральна", "До приємніше, ближче і рідніше", "Ви така мила і добра . Ми любимо вас будь-яку ",- пишуть користувачі мережі.

А раніше ми писали, що Памела Андерсон вийшла на червону доріжку без макіяжу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ