Досвідчені господині розкрили секрет, як правильно загорнути голубці, щоб вони не розвалилися

Автор: Анастасия Березовская

Незважаючи на простоту інгредієнтів та зовнішній вигляд, голубці готувати не так просто. А все через те, що не всі знають про головні секрети і про те, як правильно потрібно загортати страву, щоб вона не розвалилася у процесі приготування.

Досвідчені господині розкрили секрет, як правильно загорнути голубці, щоб вони не розвалилися - today.ua

Нерідко в процесі тушкування або запікання капуста рветься і вся начинка опиняється в соусі, страва підгоряє та втрачає свій зовнішній вигляд. Щоб цього не сталося, потрібно знати основні етапи приготування, якими поділились досвідчені господарки.

Головні помилки при приготуванні

Капустяне листя має жорсткі прожилки, та й самі листя досить жорсткі. Для цього качан капусти проварюють у окропі, щоб листочки стали м'якими та піддатливими.

Досвідчені господині розкрили секрет, як правильно загорнути голубці, щоб вони не розвалилися

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Щоб голубці не розвалилися не можна:

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:
  • використовувати листя сирої капусти;
  • не зрізати товсті прожилки;
  • додавати занадто багато начинки;
  • додавати занадто багато соусу, в якому голубці плаватимуть;
  • набивати голубці занадто щільно, через що не просочиться соус і страву пригорить.

Як загорнути голубці, щоби вони не розвалилися?

  • згорнути трубочкою або трикутником;
  • загорнути начинку в лист, як у паперовий пакет (конусом) - так раніше згортали
  • листок паперу, якщо хотіли поплювати насіння.
  • конвертиком - капустяний лист згортаємо так, щоб з боків начинка була закрита.

Пропонуємо спробувати приготувати кабачки по-французьки. Шеф-кухарі поділилися літнім рецептом соковитої, смачної та корисної страви.

Головне