Today.ua

Досвідчені господині розкрили секрет, як правильно загорнути голубці, щоб вони не розвалилися

Незважаючи на простоту інгредієнтів та зовнішній вигляд, голубці готувати не так просто. А все через те, що не всі знають про головні секрети і про те, як правильно потрібно загортати страву, щоб вона не розвалилася у процесі приготування.

Нерідко в процесі тушкування або запікання капуста рветься і вся начинка опиняється в соусі, страва підгоряє та втрачає свій зовнішній вигляд. Щоб цього не сталося, потрібно знати основні етапи приготування, якими поділились досвідчені господарки.

Головні помилки при приготуванні

Капустяне листя має жорсткі прожилки, та й самі листя досить жорсткі. Для цього качан капусти проварюють у окропі, щоб листочки стали м'якими та піддатливими.

Щоб голубці не розвалилися не можна:

Як загорнути голубці, щоби вони не розвалилися?

Пропонуємо спробувати приготувати кабачки по-французьки. Шеф-кухарі поділилися літнім рецептом соковитої, смачної та корисної страви.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ