Today.ua

Французька стрижка стане трендом літа 2024 року: як виглядає найпопулярніша зачіска

Французька стрижка набула шаленої популярності навесні 2024 року. Очікується, що вона стане справжнім трендом майбутнього літа. Розглянемо, як виглядає найпопулярніша зачіска.

Йдеться про стрижку, яка також відома як blunt bob. Стилісти запропонували звернути на неї увагу всім жінкам, волосся яких позбавлене об'єму, тонке та не виглядає здоровим та блискучим. Така зачіска дозволяє значно покращити його вигляд – за рахунок зрізування посічених кінчиків.

Блант боб перекладається з англійської мови як тупий боб. Це каре, яке передбачає абсолютно рівний зріз – без звичної багатошаровості та прорідження пасм. Зачіска увібрала та останній модний "писк" та нотки ретро-стилю.

Стрижку часто називають французькою, тому що саме у цій країні модниці обожнюють експериментувати саме з цією довжиною волосся – вище ключиць. Цей боб може бути як вкороченим, так і подовженим.

Слід враховувати особливості обличчя – висоту чола, об'єм щічок та невеликі недоліки шкіри. Можна доповнити зачіску чубчиком або відмовитися від нього, випрямити волосся чи навпаки – завити його у локони.

Вlunt bob – ідеальне рішення для жінок, які мають рідке та пошкоджене волосся. Відсутність градуювання візуально оздоровлює його. Майстер залишає чисте полотно без посічень, і пасма більше не виглядають "вбитими", навіть після багатьох фарбувань та завивки.

Французьку стрижку можна назвати універсальною. Вона підійде жінці будь-якого віку та з будь-якою формою обличчя, крім занадто витягнутого.

Ідеальний блант боб - це рівне та гладке волосся. Такого еталонного ефекту вдається досягти, використовуючи засоби для укладання. Для укладання слід обрати гель або піну з сяючими частинками, потрібно щоб пасма виблискували на сонці.

Раніше повідомлялося про стрижку піксі-боб, яка ідеально підходить для тонкого волосся без об'єму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ