Today.ua

Фрикадельки в томатному соусі: рецепт популярної страви з секретним інгредієнтом

У багатьох українських сім'ях готують апетитні та ситні фрикадельки у томатному соусі. Для тих, хто хоче трохи урізноманітнити смак цієї знайомої страви, пропонуємо рецепт із секретним інгредієнтом.

Фрикадельки в томатному соусі із секретним інгредієнтом

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Підготовка інгредієнтів не займе багато часу, тому можна відразу ввімкнути духовку на 200 градусів.
  2. Фарш необхідно щедро приправити ароматними травами, додати чорний мелений перець і сіль на смак.
  3. Ретельно перемішайте фарш зі спеціями.
  4. Рис добре промийте проточною водою, а потім відваріть до напівготовності.
  5. Остудіть рис і додайте його до фаршу.
  6. Сир фета слід розкрошити, додати фарш і знову все ретельно перемішати.
  7. У форму для випікання налийте томатний сік і додайте трохи солі і чорного перцю.
  8. Вологими руками сформуйте з фаршу фрикадельки та складіть їх у форму з томатним соком.
  9. Поставте форму в духовку і запікайте 30-35 хвилин до рум'яного кольору.
  10. Готові фрикадельки слід подавати на стіл у гарячому вигляді.

Смачного!

Пропонуємо також рецепт курячих котлет із секретним інгредієнтом, який робить страву смачнішою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ