Today.ua

Густе яблучне повидло із трьох інгредієнтів: дуже простий та смачний рецепт

Густе яблучне повидло без додавання консервантів – саме те, що потрібно для дітей та дорослих узимку. Для його приготування знадобляться лише три інгредієнти.

Взимку повидло можна їсти як у чистому вигляді, так і додавати до млинців, пиріг та печива.

Густе яблучне повидло - рецепт

Інгредієнти:

2,5 кг очищених яблук
50 мл води
1,8 кг цукру

Спосіб приготування:

  1. Яблука помити, очистити та нарізати на часточки.
  2. Влити в каструлю з товстим дном воду та висипати яблука.
  3. Тушити під кришкою на невеликому вогні 30 хвилин до м'якості яблук, періодично помішуючи.
  4. Готові яблука перебити блендером у пюре.
  5. Додати цукор, добре перемішати, накрити кришкою і довести до кипіння і варити ще 40-60 хв на середньому вогні. Щоб яблука не бризкали, каструлю прикрити кришкою.
  6. Готове повидло розлити чистими, сухими банками і закатати кришками.
 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Наталья Мурга (@kulinarni_vykrutasy)

Пропонуємо вам також приготувати кабачковий рулет із сиром від українського фудблогера як альтернативу заїжджених оладок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ