Today.ua

Ідеальний обід для схуднення: як смачно поїсти і втратити вагу

Дієтолог Емі Гудсон рекомендувала ідеальний обід для зниження ваги. Він включає в себе всі необхідні компоненти: клітковину, білки та корисні жири.

Вона зазначила, що правильний вибір продуктів та рецептів має велике значення у досягненні цілей зі зниження ваги.

За словами спеціалістів, час прийому їжі також відіграє важливу роль. Дослідження показують, що обід до 15:00 сприяє більш ефективній втраті ваги, ніж пізній обід.

Емі Гудсон вважає, що оптимальним обідом буде салат із різноманіттям інгредієнтів: зеленню, лососем, сиром фета, грецькими горіхами, ягодами, кіноа, авокадо та бальзамічним оцтом.

"Салат із сумішшю зелені, 85 г лосося, однією столовою ложкою сиру фета, однією столовою ложкою подрібнених волоських горіхів, 1/4 склянки ягід, 1/4 склянки кіноа, 1/4 середнього авокадо та бальзамічного збризкування - ідеальний варіант для обіду", - зазначила дієтолог.

Такий обід, що містить менше 500 калорій, забезпечує найбільш збалансоване харчування та швидке насичення завдяки вмісту всіх п'яти основних груп продуктів.

Дієтолог підкреслила важливість контролю розмірів порцій навіть при вживанні поживної та "здорової" їжі для ефективного зниження ваги.

Нагадаємо, яка найкраща дієта для фігури та зниження тиску: які продукти включити до раціону

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ