Today.ua

Капуста “Пелюстка“ по-українськи: простий рецепт апетитної овочевої закуски

Хрустка та ароматна капуста "Пелюстка" з буряком - це відмінна закуска, яка дуже просто і швидко готується. Тому вона користується великою популярністю в українських господарок. Як її приготувати?

Маринована з буряком капуста має пікантний смак і гарно виглядає. Тому варто спробувати зробити її, якщо ви раніше цього ніколи не робили. А ми поділимося рецептом.

Рецепт капусти "Пелюстка" по-українськи

Інгредієнти:

Маринад:

Приготування:

  1. Капусту потрібно помити, відрізати качан і нарізати листя великими шматками.
  2. Буряк необхідно очистити, помити і нарізати тонкими слайсами.
  3. Часник слід очистити і також тонко нарізати.
  4. Покладіть усі інгредієнти у велику каструлю або миску, складаючи шарами.
  5. Щоб приготувати маринад, потрібно змішати сіль, цукор, оцет, олію, перець горошком і лавровий лист і залити одним літром окропу.
  6. Сумішшю, що вийшла, залийте капусту і буряк.
  7. Накрийте тарілкою або кришкою, яка повністю покриє інгредієнти і поставте на неї прес.
  8. Через 2-3 дні приберіть капусту в холодильник. І можете починати куштувати, що у вас вийшло.

Смачного!

А раніше ми ділилися рецептом іншої апетитної страви – супу з галушками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ