Today.ua

Картопляне пюре як у ресторані: лише один інгредієнт покращить смак гарніру

Кожна господиня бодай раз у своєму житті готувала пюре з картоплі. Але не всі з них знають, який інгредієнт зробить цей популярний гарнір ще смачнішим та оригінальнішим.

Існує чимало кулінарних секретів, які допомагають кулінарам створювати справжні шедеври на кухні. Наприклад, для того, щоб удосконалити смак звичайного картопляного пюре, в нього можна покласти лише один інгредієнт, який точно знайдеться на кожній кухні.

Рецепт картопляного пюре із секретним інгредієнтом

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Картоплю необхідно очистити, ретельно промити та порізати середніми шматочками.
  2. Перекладіть в каструлю і залийте холодною водою так, щоб вона повністю покрила картоплю.
  3. Поставте каструлю на вогонь і доведіть воду до кипіння.
  4. Підсоліть її та покладіть очищені зубчики часнику.
  5. Варіть під кришкою до готовності картоплі.
  6. Після цього потрібно злити воду і вийняти часник.
  7. Картоплю потрібно розім'яти товкачем, після додати вершкове масло і продовжити розминати пюре.
  8. Молоко слід трохи нагріти і поступово додавати до гарніру, надаючи йому бажаної консистенції.
  9. Пюре готове! Можна подавати його порційно з м'ясом, рибою чи салатом.

Смачного!

Нагадаємо також про те, як розігріти вчорашнє пюре, щоб воно було м'яким та смачним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ