Today.ua

Катерина Осадча показала будинок, у якому живе з чоловіком та дітьми: фото

Ведуча Катерина Осадча поділилася новою фотографією сім'ї. На знімку користувачі Мережі змогли побачити будинок, в якому зірка живе разом із чоловіком та синами.

Популярна українська телеведуча Катерина Осадча та її чоловік Юрій Горбунов активно ведуть свої сторінки у соціальних мережах. Зірки телебачення розповідають не лише про роботу, а й про особисті моменти. Ось і в одній із нових публікацій модель вирішила показати підписникам свою родину.

"Я бережу українські традиції, щоб передати їх дітям", - поділилася ведуча, розповівши про підготовку до Великодня.

Кадр був зроблений під час святкування цього дня. Катерина та її близькі одягли гарне національне вбрання та позували на камеру у дворі свого будинку. Осадча обрала довгу сукню оливкового відтінку з широкими рукавами та вишивкою. Горбунов та сини пари вбралися в джинси та вишиванки.

На задньому фоні шанувальники також побачили двоповерховий будинок, у якому мешкає зіркова родина. Він прикрашений зеленим плющем та гірляндами. А у дворі є місце для відпочинку з плетеними меблями

У коментарях фанати Катерини та Юрія обсипали компліментами родину та побажали їм щастя та процвітання.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про неприємний інцидент зі співачкою Jerry Heil, внаслідок якого артистка отримала травму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ