Today.ua

Кейт Міддлтон показала нове фото доньки на честь дня народження юної принцеси

Сьогодні, 2 травня, день народження відзначає єдина дочка Кейт Міддлтон та принца Вільяма. На честь цього принцеса Уельська поділилася новим фото іменинниці.

У сім'ї принца Вільяма та Кейт Міддлтон є мила традиція: у кожен день народження своїх дітей вони публікують у Мережі нові знімки іменинників. Ось і в день, коли принцесі Шарлотті виповнилося 9 років, на Інстаграм-сторінці принца та принцеси Уельських з'явився гарний кадр юної монаршої особи.

"З 9-річчям, принцеса Шарлотта. Дякую за всі добрі повідомлення сьогодні", - йдеться у новій публікації.

На новій фотографії, зробленій принцесою Уельською, іменинниця посміхається в камеру, позуючи в саду. Шарлотта одягнена в коротку спідницю джинсову, блузку з квітковим принтом, синій жилет і темно-бордовий кардиган. Довге золотаве волосся внучки британського короля розпущене, хоча найчастіше вона з'являється на публіці із зібраними у різні укладання локонами.

Шанувальники монаршої родини Великобританії поспішили залишити теплі побажання для Шарлотти у коментарях. Вони також наголосили, як юна принцеса схожа на свого батька, і вкотре висловили підтримку її мамі, яка проходить курс хіміотерапії після виявлення онкології.

Нагадаємо, нещодавно Кейт Міддлтон та принц Вільям вітали з днем народження молодшого сина, опублікувавши новий знімок принца Луї в Мережі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ