Today.ua

Кейт Міддлтон у трендовій в'язаній жилетці та сорочці з широкими рукавами зустрілася з українськими біженцями

Принцеса Уельська продемонструвала невластивий для неї образ, коли відвідала громадський центр "Всі Разом" у Брекнелі, Англія. Кейт Міддлтон похвалилася трендовим вбранням на осінь 2023 року і зустрілася з біженцями із України.

Хаб "Vsi Razom" (англ. "All Together", рус. "Все Вместе", укр. "Всі Разом") підтримує сім'ї, які прибули до Великобританії з України після російського вторгнення.

"Центр робить приголомшливу роботу, допомагаючи українцям влаштуватися у Великій Британії, надаючи пожертвування, підтримку психічного здоров'я і навіть заняття з декоративно-ужиткового мистецтва для дітей", - зазначила Кейт Міддлтон у публікації в Інстаграм.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Для зустрічі з українцями у хабі, що знаходиться неподалік Лондона, принцеса Уельська обрала чудовий образ. Її вибір упав на трендову білу сорочку з широкими рукавами та сірий вовняний жилет із коміром та розрізами з боків. Образ дружина принца Вільяма завершила сірими прямими штанами зі стрілками та милими черевичками.

Приїхавши до організації, Кейт прийняла букет квітів у кольорах українського прапора, а також відповідну стрічку, яку принцеса прикріпила до грудей.

З самого початку повномасштабного вторгнення Росії на територію України члени королівської родини Великобританії неодноразово виступали на підтримку нашої країни, засуджуючи російську агресію, а також щороку приїжджають до організацій, які допомагають біженцям асимілюватись.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон вийшла у світ у невластивому для неї брючному костюмі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ