Сирники – це одна з найпопулярніших страв на сніданок, якою можуть поласувати навіть діти. Якщо запекти сирники в духовці, а не посмажити на сковороді, вони будуть кориснішими. Щоб додати страві оригінального присмаку, додайте в сирники кокосову стружку, якщо звичайно у вас немає алергії на кокос.
На приготування таких сирників у вас піде не більше півгодини. Це відмінний варіант сніданку для всієї сім'ї, коли вам потрібно нагодувати кількох людей, і при цьому не стоять годину біля плити.
Кокосові сирники у духовці
Інгредієнти:
- яйця - 2 шт.
- кисломолочний сир 5-9% - 500 г,
- цукор - 20 г,
- манна крупа - 50 г,
- кокосова стружка - 60 г,
- оливкова олія - 5 мл.
Духовку одразу розігріваємо до 160-180°С.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
У миску розбиваємо яйця, додаємо цукор. Збиваємо інгредієнти за допомогою міксера до стану щільної піни. Цукру можна додавати більше, якщо ви любите сирники солодші. Також можна додати ванільний цукор.
Додаємо в цукрово-яєчну масу сир і продовжуємо збивати міксером. Вливаємо трохи оливкової олії, додаємо манну крупу та кокосову стружку. Продовжуємо збивати тісто для сирників.
Деко для випічки вистилаємо пергаментним папером. Формуємо сирники невеликого розміру та викладаємо їх на деко.
Ставимо сирники в гарячу духовку і випікаємо близько 30 хвилин до рум'яної скоринки, за бажанням можна перевернути їх через 15 хвилин і випікати з обох боків.
Кокосові сирники подаємо до столу зі сметаною чи джемом.
Смачного!
Раніше повідомлялося, які інгредієнти зроблять сирники жорсткими та зіпсують їхній смак.