Кокосові сирники у духовці: оригінальний рецепт ніжної страви на сніданок

Автор: Лобанова Єлизавета

Сирники – це одна з найпопулярніших страв на сніданок, якою можуть поласувати навіть діти. Якщо запекти сирники в духовці, а не посмажити на сковороді, вони будуть кориснішими. Щоб додати страві оригінального присмаку, додайте в сирники кокосову стружку, якщо звичайно у вас немає алергії на кокос.

Кокосові сирники у духовці: оригінальний рецепт ніжної страви на сніданок - today.ua

На приготування таких сирників у вас піде не більше півгодини. Це відмінний варіант сніданку для всієї сім'ї, коли вам потрібно нагодувати кількох людей, і при цьому не стоять годину біля плити.

Кокосові сирники у духовці

Інгредієнти:

  • яйця - 2 шт.
  • кисломолочний сир 5-9% - 500 г,
  • цукор - 20 г,
  • манна крупа - 50 г,
  • кокосова стружка - 60 г,
  • оливкова олія - 5 мл.

Кокосові сирники у духовці: оригінальний рецепт ніжної страви на сніданок Духовку одразу розігріваємо до 160-180°С.

Популярні зараз

В Україні запропонували запровадити жорсткі штрафи для школярів

Землі досягла сильна магнітна буря: як довго вона триватиме

В Україні офіційно з'явилася професія домробітник: Рада ухвалила закон

Мінус 50% від пенсії: стало відомо, кому обмежать виплати

У миску розбиваємо яйця, додаємо цукор. Збиваємо інгредієнти за допомогою міксера до стану щільної піни. Цукру можна додавати більше, якщо ви любите сирники солодші. Також можна додати ванільний цукор.

Додаємо в цукрово-яєчну масу сир і продовжуємо збивати міксером. Вливаємо трохи оливкової олії, додаємо манну крупу та кокосову стружку. Продовжуємо збивати тісто для сирників.

Деко для випічки вистилаємо пергаментним папером. Формуємо сирники невеликого розміру та викладаємо їх на деко.

Ставимо сирники в гарячу духовку і випікаємо близько 30 хвилин до рум'яної скоринки, за бажанням можна перевернути їх через 15 хвилин і випікати з обох боків.

Кокосові сирники подаємо до столу зі сметаною чи джемом.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Раніше повідомлялося, які інгредієнти зроблять сирники жорсткими та зіпсують їхній смак.