Today.ua

Коли настане мир в Україні: прогнози астролога та карпатського віщуна

Усі українці чекають на момент, коли в Україні закінчиться війна і настане мир. Тому багато екстрасенсів, тарологів і мольфарів часто звертаються до вищих сил, щоб дізнатися дату нашої перемоги. І новим прогнозом із цього приводу поділився астролог Давид Векуа.

За словами астролога, ситуація у світі змінюватиметься у період з кінця 2024 року до 2025 року. Давид Векуа зазначив, що наша країна не має "серйозних аргументів", щоб йти на переговори з агресором.

Натомість війна може перейти на російську територію, що буде дуже вигідно для України. Однак якщо цього не станеться, то можливе заморожування війни.

"Я думаю, що багато хто чув цю новину, що Туреччина запропонувала Україні план заморожування конфлікту по поточній лінії. Це найбільш ймовірний розвиток подій, якщо ми не перенесемо бойові дії на територію противника", - наголосив Векуа.

Він також повідомив, що у 2025 році Україна отримає ще більше допомоги та підтримки, тож рік буде цікавим.

Також у Мережі опубліковано прогноз карпатського віщуна Єремії, який заявив, що вирішальна битва відбудеться вже у 2024 році, і цей момент призведе до завершення війни та миру в нашій країні.

"Настане рік 2024 і цього року зійде зоря нової надії. Військо України укріплене братерством і героїзмом підніметься як Фенікс із попелу. Буде велика битва, де кожен воїн зіграє свою роль. Перемога прийде не просто як військовий тріумф – вона принесе з собою мир і територіальну цілісність", - сказав старець.

Нагадаємо, раніше свій прогноз щодо закінчення війни в Україні дав російський математик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ