Today.ua

Колишня дружина Віталія Кличка показала нові фото 18-річного сина боксера

Колишня дружина Віталія Кличка розповіла підписникам свого Інстаграм про спортивні досягнення молодшого сина. Наталя Єгорова опублікувала нові фото 18-річного Максима та висловила гордість з приводу його успіхів у спорті.

У мера Києва троє дітей, народжених у шлюбі з Наталією Єгоровою: сини Єгор та Максим та дочка Єлизавета. Молодший спадкоємець Віталія Кличка пішов стопами батька і активно займається своєю спортивною кар'єрою. Проте молодик вибрав не бокс, а баскетбол, і навіть відіграв перший сезон у професійній команді.

Про це розповіла у Мережі його мати. Наталя Єгорова зізналася, що дуже пишається сином, тому вирішила поділитися його здобутками з численними підписниками її Інстаграм. Вона опублікувала нові фото Максима, що були зроблені під час однієї з ігор.

"Я не можу бути більш гордою мамою. Відмінна робота, Максиме! Твій перший баскетбольний сезон закінчено! Продовжуй рухатися до своєї мети! Твоя подорож тільки почалася. Дуже люблю тебе", - написала модель в Інстаграм-сторіз.

Сам Максим теж поділився кадрами із баскетбольних матчів у своєму Інстаграмі. У публікації молодший син мера Києва висловив подяку тренерам та іншим гравцям команди за "особливий" сезон.

Нагадаємо, раніше колишня наречена Володимира Кличка розкрила деякі подробиці про зовнішність та характер 9-річної доньки боксера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ