Today.ua

Короткі стрижки для брюнеток: останні тренди осені 2022 - фото

Власницям темних відтінків волосся слід звернути увагу, що короткі стрижки цієї осені будуть у тренді. Якщо ви брюнетка з довгим волоссям, то це не означає, що потрібно бігти в перукарню та зістригати свої локони. Але якщо у вас і так коротке волосся, то саме час підібрати модну стрижку. Стилісти запропонували найкращі варіанти.

Піксі

Стрижка піксі підходить жінкам із різним кольором волосся. Однак найяскравіше піксі виглядає на темних локонах. Завдяки коротким пасамам чорних або темно-коричневих відтінків стрижка виглядає більш елегантно та неординарно. Незважаючи на свою коротку довжину піксі можна укладати по-різному. Це зачіска, як правило, з чубчиком. Довжина чубчика може бути різною, обирайте самі.

Боб на ніжці

Боб на ніжці залишається ультрамодною стрижкою серед жінок різного віку. Відмінна форма та гарний об'єм, який створює стрижка, прикрасять будь-яку її власницю. Боб на ніжці в тандемі з темним відтінком відмінно виглядатиме на густому рівному волоссі.

Особливість стрижки в тому, що на потилиці волосся стрижеться коротко, а на маківці створюється об'ємна шапочка. Боб на ніжці підходить практично для будь-якого овалу обличчя.

Гаврош

Якщо порівняти цю стрижку на світлому та темному волоссі, то сприймається вона по-різному. Брюнеткам все ж таки гаврош підходить більше. Ультракороткі пасма на маківці у поєднанні з більш довгими пасмами на потилиці та скронях створюють ефект стильної недбалості. Стрижка гаврош не вимагатиме від вас щоденного укладання, що є суттєвим плюсом. Класичний гаврош передбачає чубчик, але в сучасних варіаціях його може не бути.

Раніше повідомлялося, у чому особливості французької стрижки з чубчиком, яка омолодить будь-яку жінку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ