Котлети стануть кулінарним шедевром, якщо додати у фарш один інгредієнт

Автор: Леся Ловіцька

Котлети готують як у будні, так і на свята. Щоб подати до різдвяного або новорічного столу справжній шедевр, спробуйте додати один незвичний інгредієнт у фарш.

Котлети стануть кулінарним шедевром, якщо додати у фарш один інгредієнт - today.ua

Котлети можна приготувати в домашніх умовах навіть смачніше, ніж у ресторані. Жодних заморських делікатесів не знадобиться – лише звичні нам продукти, які завжди під рукою практично на будь-якій кухні.

Інгредієнти

  • 1 кг фаршу (свинина, яловичина чи птиця)
  • 2 яйця
  • 2 цибулини
  • 250 г білого хліба
  • 100 мл молока
  • кілька зубчиків часнику
  • сіль та перець за смаком
  • 2 ч. л. гірчиці – секретний інгредієнт
  • олія
  • зелень

Приготування

Насамперед потрібно розмочити хліб у молоці. Окремо слід пропустити через м'ясорубку м'ясо, цибулю, часник, додати яйця та гірчицю. Додайте сіль і перець за смаком, решту спецій краще не вводити, щоб не забивати смак новими відтінками.

Фарш необхідно добре вимішати, щоб він був однорідним. Чим довше ви відбиватимете його, тим ніжнішими вийдуть котлети.

Популярні зараз

З'явилася найдоступніша нова Skoda Octavia з дизельним двигуном

В Україні знижено ціни на газ

Мобілізація жінок: хто зобов'язаний стати на військовий облік у ТЦК за новим законом

Telegram-канали масово повідомляють про потужний блакитний спалах у небі над Україною: його бачили в багатьох областях

Потім треба намочити руки та сформувати котлети. Їх можна приготувати двома способами: запекти у духовці або обсмажити на сковороді. Перший спосіб передбачає більш дієтичні вироби. Однак вони будуть сухими і не такими соковитими.

Щоб зробити ідеальні котлети, потрібно налити в сковороду з антипригарним покриттям рафіновану олію. Її має бути достатньо - якщо виявиться мало, котлети пригорять і вийдуть сухими.

Котлети стануть кулінарним шедевром, якщо додати у фарш один інгредієнт

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Обсмажуйте котлети на середньому вогні з двох боків до золотистої скоринки. Готові вироби краще викласти у миску, прикриту паперовими рушниками. Під час подачі можна посипати котлети дрібно нарізаною зеленню. Смачного!

Нагадаємо, що не потрібно додавати в котлети, щоб вони не вийшли сухими.