Today.ua

Курячі крильця в маринаді з чаю: рецепт шашлику “пальчики оближеш“

Ось і настала улюблена для багатьох пора, коли люди стали виходити на подвір'я, їздити на пікніки і смажити шашлики. І якщо хочеться здивувати друзів незвичайним та неймовірно смачним м'ясом, пропонуємо замаринувати курячі крильця у чаї.

Є список продуктів, у яких категорично не можна маринувати м'ясо на шашлик, але вони найпоширеніші серед українців. Це, наприклад, оцет та майонез. А якщо вам дорого своє здоров'я, пропонуємо спробувати щось новеньке – замаринувати м'ясо у чаї.

Курячі крильця в маринаді - рецепт

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

  1. Заварюємо чай як завжди, проціджуємо заварку і чекаємо поки рідина охолоне.
  2. Часник очистити та нарізати на невеликі платівки.
  3. У холодний чай додаємо сіль, часник, розмарин та італійські трави, перемішуємо.
  4. Настоюємо маринад на 15 хвилин.
  5. Через деякий час курячі крильця заливаємо маринадом і залишаємо настоюватися при кімнатній температурі протягом двох годин.

Крильця вийдуть дуже соковитими та хрусткими з красивим золотим відтінком.

Нагадаємо, мангальщики назвали чотири найкращі частини свинини, які ідеально підходять для шашлику.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ