Today.ua

Кус-кус у гарбузі: рецепт швидкої осінньої страви в духовці

У приготуванні гарбуза найнеприємніший момент - це нарізка баштанного. Але цей етап можна пропустити. Пропонуємо вам приготувати простий рецепт гарбузового кус-куса без нарізування овочу.

Прийшла осінь, а значить настала чудова пора класичних осінніх страв та напоїв. І одним із символів осені є гарбуз.

Для рецепту використовується гарбуз Хоккайдо, проте можна взяти будь-який інший. Найкраще круглий, щоб був стійкий.

Гарбузовий кус-кус у духовці - рецепт

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

  1. З гарбуза зрізати верхівку, ложкою видалити насіння.
  2. Духовку розігріти до 190 градусів і запекти гарбуз протягом 10 хвилин або поки нутрощі не стануть м'якими.
  3. Дати гарбузові трохи охолонути і дістати ложкою м'якоть.
  4. М'якоть розім'яти виделкою до пюре, змішати з вершками, цукром і ваніліном.
  5. Додати кус-кус і перемішати.
  6. Начинку перекласти назад у гарбуз, закрити зрізаною верхівкою і випікати ще 15-20 хвилин до готовності.
 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Смачні та прості рецепти | Фудблог (@anastasia_zhakulina)

Смачного.

Пропонуємо також скуштувати простий рецепт домашнього глінтвейну, з яким осінній вечір стане теплим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ