Квашена капуста по-корейськи: рецепт пікантної та корисної закуски на зиму

Автор: Лобанова Єлизавета

Любителі капусти обов'язково повинні зробити на зиму одну смачну заготівлю, якою можна частуватися як на свята, так і кожен день. Як і морква по-корейськи, ця страва не відноситься до корейської кухні, але справа не в назві, а в смаку. Якщо ви любите буряк, часник і різні прянощі, то всі їх можна успішно поєднувати в цьому рецепті. Спробуйте і не пошкодуєте!

Квашена капуста по-корейськи: рецепт пікантної та корисної закуски на зиму - today.ua

Капуста по-корейськи

Інгредієнти:

  • Капуста – 1,5-2 кг
  • Буряк невеликий - 2 шт.
  • Часник - 5-7 зубчиків
  • Вода – 1 л
  • Перець горошком – 6-7 шт.
  • Сіль – 2 стол.л.
  • Цукор - 100 г
  • Олія соняшникова - 100 г
  • Оцет 9% - 150 г
  • Гострий перець мелений за смаком

Квашена капуста по-корейськи: рецепт пікантної та корисної закуски на зиму Капусту наріжте невеликими квадратними шматочками. Буряк натріть на великій тертці. Часник потрібно розділити на зубчики та почистити.

Поставте каструлю із водою на вогонь. Додайте масло і всі приправи окрім оцту і доведіть розчин до кипіння. Як тільки вода закипить, влийте оцет. Ще раз доведіть до кипіння та вимкніть вогонь.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Капусту та буряки складіть у ємність (каструля, відро) і залийте їх розсолом. Зверху на капусту поставте миску та якийсь прес. У такому положенні капуста має постояти 3 дні за кімнатної температури. Потім на добу потрібно поставити в холодильник.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Капусту можна їсти вже в такому вигляді, а якщо ви хочете зберегти її на зиму, тоді можна розкласти закуску у стерилізовані банки та закрити капроновими кришками.

Раніше повідомлялося, чим можна замінити в рецепті голубців рис та фарш.

Головне