Відомий британський шеф-кухар Джеймі Олівер дав невелику пораду людям, які готуються святкувати новорічні свята. Він розповів про секретний спосіб подолати похмілля, про яке дізнався від гуру.
Кінець та початок Нового року – це святковий період, коли люди зустрічаються з рідними, близькими та друзями або ж ходять на вечірки з колегами. Звичайно ж, кожні такі посиденьки не обходяться без великої кількості алкоголю. І якщо ввечері людям, що випили, дуже весело, то похмілля, що виникає вранці, вже не так радує.
Тому у багатьох є свої секрети, як подолати похмільний синдром. І власним рецептом поділився відомий кухар Джеймі Олівер. Кулінар заявив, що під час однієї з мандрівок зустрів гуру, який розкрив йому дивовижні властивості популярної спеції.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
За словами шефа, цей інгредієнт може впоратися навіть із найгіршим похміллям.
"Якщо ваше похмілля на 110 відсотків погане, є такий варіант лікування, якому мене навчив індієць гуру. Ви просто берете чайну ложку кмину і ковтаєте її. Це заспокоїть ваш живіт. Це досить неприємно, але працює", - сказав Олівер.
Він зазначив, що натуральний засіб сприяє травленню та допомагає заспокоїти шлунок після важкої для організму ночі.
А раніше ми писали про інші способи впоратися із похмільним синдромом.