Торт "Медовик" - це улюблений десерт багатьох людей. Але готовити його беруться не всі господині, знаючи скільки зусиль потрібно буде витратити. Тому пропонуємо простий рецепт цього чудового смаколика, який не забере багато сил.
Рецепт лінивого "Медовика"
Інгредієнти:
- Яйця – 4 штуки
- Рідкий мед – 2 столові ложки
- Цукор – 6 столових ложок
- Борошно - 130-150 грам
- Розпушувач – 1 десертна ложка без гірки
- Сметана 25% - 600 грамів
- Цукрова пудра – 100 грамів
Приготування:
- У велику миску потрібно вбити яйця і додати цукор та мед.
- Збийте їх міксером до повітряної маси.
- Борошно слід просіяти і змішати з розпушувачем.
- Додайте сухі інгредієнти в яєчно-медову масу, ретельно перемішуючи силіконовою лопаткою або ложкою.
- Потім потрібно взяти форму для випікання та викласти на неї пергамент.
- Вилийте у форму тісто для торта та поставте в духовку, нагріту до 180 градусів.
- Випікайте 30-40 хвилин.
- У цей час можна приготувати крем. Для цього потрібно збити міксером охолоджену сметану із цукровою пудрою.
- Готовий медовий корж потрібно остудити та розрізати на три частини.
- Кожну з них, а також верх та боки медовика потрібно добре змастити кремом.
- Зверху торт можна прикрасити крихтою від коржів.
- Дайте настоятися торту в холодильнику 2 години і можете подавати його на стіл.
Смачного!
Пропонуємо також рецепт простого та смачного десерту з яблуками.