Today.ua

Люблять поїсти та заїдають стрес: які знаки Зодіаку легко набирають зайву вагу

Люди люблять смачно поїсти, а деякі при найменшому стресі вирушають на кухню. Тому легко набирають зайву вагу. Астрологи впевнені, що така любов до їжі притаманна лише представникам кількох знаків Зодіаку.

Які знаки Зодіаку заїдають проблеми та стрес і люблять побалувати себе смачною їжею навіть уночі?

Овен

Представники цього знака дуже люблять, щоб все йшло за їхнім планом. І якщо зазнають невдачі, то відразу починають себе шкодувати. І втіху Овни знаходять у їжі. Навіть за короткий період вони можуть набрати кілька зайвих кілограмів, а після лаяти себе за те, що не можуть їх позбутися.

Телець

Тільці люблять побалувати себе смачною їжею. І якщо хтось натякне, що їм слід звернути увагу на своє харчування, народжені під цим знаком сильно ображаються. І в такі моменти вперті від природи люди починають їсти ще більше, що призводить до появи зайвої ваги.

Рак

Емоційним Ракам часто не вистачає моральних сил, щоб упоратися із життєвими проблемами. І у таких ситуаціях справжнім рятівником для представників цього знаку стає їжа. Вони можуть споживати продукти величезними дозами, що відразу позначається на їх фігурі.

Риби

Представники цього знака дуже легко впадають у депресивний стан. І коли їм здається, що всі їх покинули, а доля до них особливо нещадна, Риби починають лікувати свій смуток їжею у необмежених кількостях. Звичайно, така поведінка призводить до набору ваги.

А раніше ми писали про знаки Зодіаку, які завжди тримають свої емоції при собі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ