Today.ua

Мариновані помідори по-корейськи, які будуть готові за добу

Помідори відмінно підходять для салатів та приготування усіляких перших страв. Але іноді хочеться побалувати себе гострою закускою, а довго чекати не хочеться. Спробуйте скористатися простим рецептом маринованих помідорів по-корейськи.

Наприкінці літа помідори помітно подешевшали - якраз час готувати консервацію на зиму. Аджика, засолювання, соуси та сік – можна зробити всілякі заготовки, які стануть у нагоді взимку. А помідори по-корейськи стануть чудовим доповненням до основних страв – їх можна куштувати вже за добу.

Рецептом поділилася кулінарна блогерка Vitala. Вона готує томати із солодким болгарським перцем.

Інгредієнти 

Вам знадобляться кілограм помідорів та продукти для маринаду:

Приготування

Томати слід порізати на чотири частини – якщо вони великі, і на дві, якщо маленькі. Покладіть їх у чисту банку.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Рецепти (@vitala_foodblog)

Перемеліть перець, часник і зелень на м'ясорубку, додайте сіль, цукор, масло та оцет, після чого перемішайте заправку. Додайте її до помідорів і добре потрясіть ємність.

Поставте банку охолоджуватися у холодильник, перевернувши догори дном. Вже через 24 години можна куштувати овочі – вони будуть кращі на смак, коли добре промаринуються.

"Дуже смачні вони виходять. Маринад можна навіть кілька разів використовувати, коли помідори закінчаться, додайте в цей маринад свіжих. Рекомендую готувати подвійну порцію, виходить трилітрова банка", - зазначила фудблогер.

Раніше повідомлялося, що в Україні обвалилися ціни на ґрунтові помідори.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ