Today.ua

Медовик на сковороді: рецепт ідеального торта для зайнятих господарок

На приготування класичного медовика може піти чимало часу та сил. Але, на щастя, є простіший рецепт цього торта.

Ми розповімо, як швидко та просто приготувати смачний медовик на сковороді.

Медовик на сковороді

Інгредієнти:

Крем:

Приготування:

  1. Вершкове масло слід нарізати кубиком і змішати з цукром і медом.
  2. На паровій бані розтопіть інгредієнти, але не доводьте до кипіння.
  3. Зніміть масу з вогню, додайте соду і відставте на 5 хвилин.
  4. Потім по одному додайте яйця, перемішуючи вінчиком.
  5. Додайте сметану і знову перемішайте до однорідної консистенції.
  6. Невеликими порціями всипайте просіяне борошно і замісіть м'яке тісто.
  7. Поставте його в холодильник на кілька годин, після чого розділіть на 7-8 частин.
  8. Кожну частину розкатайте у тонке коло та обсмажте із двох боків на сухій сковороді. Досить по 2-3 хвилини.
  9. Готові коржі для торта обріжте, використовуючи тарілку, щоб вийшло ідеальне коло.
  10. У невеликій мисці змішайте жирну сметану з ванільним і звичайним цукром і ретельно збийте віночком.
  11. Кремом змастіть коржі, формуючи торт.
  12. Верх десерту потрібно змастити кремом і посипати крихтою, що залишилася після обрізки коржів.
  13. Поставте торт просочуватись хоча б на пару годин і подавайте його до столу.

Смачного!

А раніше ми ділилися рецептом іншого домашнього десерту – медово-імбирних пряників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ