Today.ua

“Ми ні на що не жаліємось“: Володимир Зеленський розповів, як живе його родина під час війни

Володимир Зеленський із посмішкою на обличчі розповів про те, як часто у нього випадає можливість проводити час із сім'єю. Президент також поділився інформацією про те, де його діти перебувають під час війни.

Глава держави дав інтерв'ю, яке було знято для програми Cinque minuti, що виходить на одному з італійських телеканалів. Ведучий шоу запитував президента про його роботу, про ситуацію в країні, а потім торкнувся більш особистої теми. Він поцікавився про те, як зараз відбувається сімейне дозвілля Володимира Зеленського.

Президент з усмішкою зазначив, що його дочка Олександра та син Кирило перебувають в Україні. Вони навчаються, як і всі українські діти, за комбінованою системою. Тобто частина занять проходить у віддаленому режимі, частина – офлайн.

Зеленський також зізнався, що бачитися з ними, на жаль, часто він не може через щільний робочий графік, а ось із дружиною він зустрічається частіше. Але лише тому, що Олена також працює в офісі президента.

"Мої діти, моя сім'я перебувають у таких самих умовах, як і всі діти, які тут, в Україні. Ми ні на що не жаліємось", - додав Володимир Зеленський.

Нагадаємо, раніше Олена Зеленська розповіла про те, як ставиться до критики її чоловіка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ