Today.ua

Миття голови методом “пре-пу“ оживить волосся і надасть йому здоровий вигляд: як це працює

Метод "пре-пу" придуманий не так давно зірковим стилістом, який працює з такими зірками як сестри Кардаш'ян, Гвен Стефані, Ешлі Грем та Лілі Олдрідж. Що варто знати про корисний спосіб миття голови, який ідеально підходить для всіх типів волосся?

"Пре-пу" - це метод, який спочатку отримав назву "pre-shampoo" або "reverse hair washing", тобто зворотне миття голови. Про нього стало відомо нещодавно – у 2014 році, коли популярні блогери стали активно рекламувати його своїм підписникам. Вони відзначили, що такий простий спосіб зміг зробити їх волосся красивішим і здоровішим.

Вже за назвою цього методу можна здогадатися, що це таке. "Пре-пу" - це використання кондиціонера або маски до нанесення шампуню на волосся.

"Ідея в тому, що кондиціонер, нанесений першим, наситить поживними речовинами м'які, зволожені пасма волосся... Кондиціонери є важливою частиною будь-якого догляду за волоссям, оскільки вони живлять і зволожують його, а також утримують необхідну вологу", - зазначив дипломований дерматолог зі США.

Використовуючи такий метод миття, можна покращити здоров'я шкіри голови, прискорити ріст волосся, запобігти його заплутування і скоротити випадіння. Тому в результаті локони будуть більш міцними та блискучими.

Підходить такий спосіб власницям всіх типів волосся. Тонкі будуть виглядати об'ємніше, жирні - довше залишатися чистими, сухі отримають необхідне живлення, а кучеряві стануть слухнянішими.

Пропонуємо також дізнатися про антитрендові зачіски, які можуть зіпсувати навіть стильний і елегантний образ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ